Adviseurs

Je bekijkt adviseurs in de regio West-Overijssel. Bekijk alle adviseurs
 • Carolien de Wit

  Carolien foto
  “Toen ik nog in de ouderenzorg werkte was ik vanuit mijn rol als bestuurssecretaris graag bezig met vernieuwende woonzorgconcepten. Eén van de mooiste projecten waar ik toen aan heb mogen bijdragen was 't Landleven: een kleinschalige woonzorglocatie in boerderijstijl voor bewoners met een psychogeriatrisch ziektebeeld. Wat ik daar vooral van geleerd heb is dat we met een gedeelde droom, (bestuurlijk) lef, ondernemingslust en creativiteit samen tot de prachtigste (woon)zorgconcepten kunnen komen. De maatschappij verandert en de ouderenzorg van morgen vraagt om vernieuwende concepten en initiatieven.”

  “Ik werk al vanaf het begin van mijn loopbaan in de gezondheidszorg; in diverse organisaties en in diverse rollen waarvan de laatste 10 jaar als project- en innovatiemanager en bestuurssecretaris. Binnen het aanjaagteam tref ik collega's met verschillende achtergronden en samen hebben we contacten in het hele land. Dat maakt dat ik dagelijks bijleer, vele mooie voorbeelden uit het hele land ontdek en dat we samen tot nieuwe inzichten komen die we graag delen met de mensen met wie we werken. Ik help je graag om een goed idee handen en voeten te geven en om mensen te enthousiasmeren en te verbinden aan een gezamenlijke opgave. En natuurlijk wil ik alle goede voorbeelden die ik tegenkom met je delen.”
 • Dennis Bouwman

  Foto Dennis Bouwman
  ''Met meer dan 15 jaar ervaring als onderzoeker, adviseur en bestuurder heb ik mij altijd ingezet om wonen, welzijn en zorg voor ouderen te verbeteren. Ik geloof in de kracht van samenwerking en vertrouwen als fundament voor echte vooruitgang. Mijn persoonlijke ambitie is om mijn kennis, netwerk en enthousiasme te benutten voor duurzame huisvestingsoplossingen die zowel het welzijn als het geluk van ouderen verbeteren.

  Ik beschik over uitgebreide ervaring in het ontwikkelen en realiseren van projecten in de sectoren wonen, welzijn en zorg. Knelpunten omzetten in kansen beschouw ik als een essentieel onderdeel van mijn werk. Of het nu gaat om overleg op het gemeentehuis of in een buurthuis, ik zet mij volledig in om een verschil te maken. Daarbij ben ik beschikbaar om te ondersteunen als inhoudelijk adviseur, en als gespreksleider.''